Post by nitetvpireful on Feb 20, 2022 8:59:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dropdom - Jewel Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dropdom - Jewel Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ brez oglasov ▞▞▞
▞▞▞ Dropdom - Jewel Blast 2022 version ▞▞▞
To aplikacijo moram znova namestiti, ker se vsakič, ko pozabim, da se moj wifi na oglasih prikazuje ves čas. Ta igra in sestavljanka z bloki sta najslabši aplikaciji, vključno z oglasi, kar sem jih igral do zdaj.
Všeč mi je bilo, dokler rezultati niso postali neskladni. Imel je oceno več kot 100.000, a potem, ko sem začel znova, je trajalo večno, da sem prišel celo do 2000. Zaradi tega sem izbrisal aplikacijo. Oglasi me niso motili, ker je bila igra vredna, vendar je rezultat velik slabši
Všeč mi je igra, saj je tako zasvoji! Želim si, da bi izvedel, kako kupiti igro, da nimam dodatkov
Moja glasba ugasne, ko odprem to aplikacijo ali se vrnem na njeno začetno stran, kar je zelo nadležno. Upam, da bodo to kmalu popravili.
Zabava z reguliranimi oglasi
Zabavno je krajšati čas, vendar je moja največja težava zagotovo pomanjkanje ugank, še pomembneje pa je, da je najvišji rezultat, ki sem ga dosegel, 3987 in to je bila nesreča, prepričan sem. Točka, ko dobite približno 2000, začne igro onemogočati, kjer bo dodala tri vrstice, če se spustite na 2 vrstici, vendar so skoraj vedno 4 in 3 bloki brez možnosti za čiščenje, tako da vas preprosto pogoltnejo. Ne priporočam prenosa. Odstranjeno
Ta igra je zelo sproščujoča, zlasti v deževnem vremenu
Od posodobitve, kjer so bile dodane uganke, ne morem dobiti višje od 2000 točk. Moja običajna igra prej je bila 200.000. Algoritem igre je treba popraviti.
Dobra igra, vendar veliko oglasov
Odlična igra za sprostitev, enostavno in zabavno. Všeč mi je.
Dropdom - juveeli lööklaine Mõistatusmängud ddp
Zdi se mi razburljiva igra za spremljanje in igra vrhunske kakovosti, v njej uživam vsakič, ko sem v igri.
To je zabavna igra, vendar rad poslušam YouTube ali druge stvari, ko igram igre, in zvok v igri mi tega ne dovoli. Zelo frustrirajoče. Prav tako ne morem ugotoviti, zakaj bom nekega dne igral enako količino časa na igri in dobil 2000 do 4000 točk, druge dni pa mi bo to prineslo več kot 100000 točk. Doslednost? Ni menija ali možnosti za razlago. Prav tako bi zelo rad, da bi lahko izklopil puščico za pomoč. To je nadležno.
Preveč oglasov, medtem ko se sredi igranja iger pojavljajo video oglasi in včasih trajajo do 20 sekund. Vseeno mi je všeč koncept igre.
Ne morem nehati igrati. Nisem še ugotovil strategije.
Igra ima kar dober potencial, a ... je "optimizirana" za prikazovanje čim več oglasov.
Odlična puzzle igra. Zasvoji in dobro za razvoj prepoznavanja vzorcev. Želim si, da ne bi imel toliko oglasov, čeprav jih lahko iz večine odstranite takoj ali v 5 sekundah, kar je predolgo in razbije igralski trans.
Briljantno in zasvoji! Težje, kot je videti in všeč so mi dodane sestavljanke, super!
Ljubim to! Strateško, a ne časovno občutljivo, tako zelo sproščujoče!
Zahtevna igra. Lepo bi bilo igrati proti ljudem ali imeti posebne ponudbe, ki bi lahko odstranile črto ali blok. To bi omogočilo daljšo igro.
Prva igra se premika z razumnim tempom, da vam daje lažen občutek dosežka. Po tem se premika veliko hitreje in vam daje slabe bloke, ki vas hitro ubijejo in povečajo število videoposnetkov, ki si jih morate ogledati med igrami.
Pravkar sem začel igrati to igro, vendar porabim več časa za gledanje oglasov kot za igranje igre. Igral bom še nekaj minut, nato pa se vrnem čez nekaj tednov, da vidim, ali se je izboljšalo.
Dropdom - Jewel Blast თავსატეხი doy
Da, ta igra mi je všeč, vendar je ista igra, ki jo že imam, samo pod drugim imenom. To je razlog za samo 3 zvezdice. Upal sem, da bo drugače, a ni. Drugi se imenuje samo Jewel Blast. Priložil bi sliko, če bi ti lahko pokazal, da je v isti igri.
ti dodatki so neizprosni. ... vsi razumemo, da morajo biti tam, ampak to so oglasi na overdriveu!!!! dobra igra, vendar ni vredna kratkega časa igranja do ogromnega časa oglaševanja ... oprostite, vendar sem jo odstranil ......
Lepa izkušnja. Zelo rad igram to igro, nikoli se ne morem naveličati igre. Po dolgem času imam tako lepo igro
Nekaj veliko oglasov ... Toda igra z lahkoto podajanjem
Igra je neverjetna, obožujem to igro, ampak preveč oglasov v tej igri...to me razočara ☹️☹️
Vredna, zabavna, sproščujoča in zasvoji igra. AMPAK sistem točkovanja je nedosleden in moten. Morda boste v nekaterih trenutkih dosegli višjo točko (288 točk/vrstico) in nižjo točko v drugih (samo 8 točk/vrstico), kar vas ni presenetilo, ko ste dobili neskladne rezultate. Drugi ugovori so offline prijazni oglasi (BulldggCPI), ki včasih motijo nekatere uporabnike, tudi če uporabnik prekine omrežno povezavo.
Zelo dobra igra je.
To se zdi tako preprosto in osnovno, vendar je bolj zapleteno, kot bi si mislili.
Težje je, kot sem mislil, kar je v redu. Sama igra je zabavna, vendar je zmaga nagrajena z miznimi ugankami in sovražim jo... To ni bilo omenjeno v oglasu. Okvir sestavljanke je videti kot kazen ali odvračanje pozornosti od igre.
Ko gledate oglas za nadaljevanje igre, bo odstranil 2 vrstici. Potem bo samo spustil dolge opeke, zaradi česar bo napredovanje vseeno nemogoče, zaradi česar bo oglas, ki ste ga pravkar gledali, izguba časa. Prosim, popravite to.
To igro sem igral, da bi preživel svoj prosti čas, toda kaj se je z igro zgodilo pred kratkim? Včasih sem dobival vsaj 100+ točk na vrstico, zdaj dobim samo 8, 11, 16. Igraj, dokler ne boš star, prav tako ne moreš dobiti 100.000 točk. Razočaran. Torej razvijalec, tega ne boste rešili, kajne?
igra je za nič
Posodobitev je onemogočila doseganje visokih rezultatov. Zdi se, kot da vam skuša namerno izneveriti okoli 1000 točk.
To je najboljša aplikacija na mojem telefonu, ki me redno izziva
Boljše od pričakovanega, brez preveč dodatkov in zabavne mehanike iger
Tudi ploščice se ne bodo premikale tako hitro, kot si jih želim
Tako sem prišel govoriti o sistemu točkovanja v tej igri, vendar sem ugotovil, da je večina ljudi jezna zaradi iste težave in smešno, kako razvijalci ne odgovarjajo na njihova vprašanja!! Samo odgovori, da te ne bodo ugriznili.. igra ima odlično idejo0 in slabo programiranje..
Oglasi so bili presenetljivo nevsiljivi, vendar jih ni bilo mogoče preskočiti, dejansko je potrebno tudi nekaj razmišljanja in strategije. Zaradi obeh izstopa iz množice, vendar to pove zelo malo.
Dropdom - Jewel Blast Hlavolamy gvup
Včasih je bila dobra igra. Toda po zadnji posodobitvi je skoraj nemogoče preseči 500 in seveda je razlog v tem, da morate za začetek znova pogledati oglas. Torej, če bo tako ostalo, ga bom izbrisal.
Oglas je moteč. Ne trudite se namestiti za igranje
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Аркадни pzw
Ni mi všeč dejstvo, da ni menija z nastavitvami in sovražim same oglase, ne zanima me, kaj večino časa oglašujejo! zato sem igro odstranil
Zelo dobra igra za preživetje časa.
Dropdom - Permata Ledakan Teka-teki dbnc
To je dobra igra, ki bi jo rad igral več, če bi imel čas za neprijetno dolge oglase. Tega ne morem priporočiti nikomur, ki sploh ceni svoj čas. To ni nič drugega kot oglasi, iz katerih ne morete zapustiti z malo igre.
Vaditi morate! Potem je zelo enostavno!!! Nadgradnja v kombinaciji z puzzle je super!!!... zdaj pa je število ugank povečano :-) ;-) :-)
To sem skoraj znova namestil. Igra je zabavna. Ampak preberite ocene. NIHČE NE LAŽE. Oglasi..omejene točke..kosi igre. Spet bom razočaran..tako da ni važno.
Bila je odlična sproščujoča igra, zdaj pa traja večno, da prideš do 1000 točk in potem nemogoče doseči visoke rezultate, kot je bilo pred posodobitvami. Uredi 25. septembra. Degradirano na 1 zvezdico (če je mogoče, bi dal NUČ). Očitno tem razvijalcem ni več mar za to igro in so jo opustili zaradi "boljših". Od zadnje posodobitve pred nekaj dnevi je zdaj nemogoče preseči 1000 in ne dobite več kosov sestavljanke. Neuporabna izguba časa
Kaj se je pravkar zgodilo? Preneseno pred mesecem ali dvema, lepa izguba časa. Oglasi, ampak eh, živel bom. Pojdi se igrat danes zjutraj; to je uganka. Niti težko. Kaj? Odstranjeno ...
Igra je prirejena. Tudi če pustite, da vam igra daje namige na vsakem koraku, igre pogosto še vedno ni mogoče zmagati, ne najde poteze, ki bi jo predlagala. Kar pomeni, da vam lahko pokažejo oglas, da zaslužite več denarja. Lahko bi bila zabavna igra..